• Menu
  • Menu

Alcala Tenerife

In de regio Guia de Isora op Tenerife ligt Alcalá, een klein vissersdorpje tussen Playa de San Juan en Playa de la Arena.

Dit bandplaatsje is geschikt voor mensen die van rust houden tijdens hun Tenerife vakantie. Hier vindt u vele leuke winkeltjes, cafés en restaurants aan de belangrijkste winkelstraat naar Plaza de Llano. Dit plein is een van de levendigste plekken in het dorp, compleet met een aantal bars, restaurants, cafés, een bakker en een ijssalon. Elke maandagochtend verandert het plein in een openluchtmarkt – de ideale plek om een souvenir van uw verblijf te kopen.

Alcalá Tenerife

Alcalá beschikt over een zeer klein zwart vulkanisch strand dat door de lokale bevolking in het weekend druk wordt bezocht. Doordeweeks is dit voor toeristen de ideale plaats als je op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen in de zon.

Een met geraniums omzoomde promenade voert langs het strand naar het Gran Melia Palacio hotel. Dit wandelgebied langs de kust heeft een aantal verharde zonneterrassen die een geweldig alternatief zijn om te kunnen zonnebaden als het strand overvol is.

Ligging Alcalá

kaart alcala tenerife

Alcalá is een rustig plaatsje. Er zijn leuke terrassen met prachtig uitzicht over de zee.

Video Alcalá

Vergelijk accomondaties

Jouw Tenerife vakantie voor de beste prijs met ANVR/SGR zekerheid. Snel zoeken & vergelijken bij onderstaande aanbieders. Onze bezoekers vonden de beste prijs voor Tenerife bij :

Hotel: Gran Melia Palacio de Isora
Dit 5 sterren hotel ligt op een rustige plek op Tenerife. Vooral de gastvrijheid van al het personeel wordt hoog gewaardeerd. Door zijn rustige ligging kun je het beste een auto huren als je meer vakantie vertier wilt ervaren. Het eten en de kamers wordt door de gasten van hotel Gran Melia Palacio de Isora als zeer goed ervaren.

Video: Gran Melia Palacio de Isora

Corendon Tenerife Prijsvrij Tenerife Tui tenerife sunweb tenerife
tjingo tenerife wtc tenerife elizawashere-logo-elizawashere-pagina neckermann tenerife

Hotel: El Navio is een prachtig 4 sterren hotel welke op een kleine 15 minuten lopen ligt van de zee. De wandeling door de bananenplantages wordt door veel gasten van hotel El Navio Tenerife als zeer mooi ervaren.

De hotel kamers met zicht op het Canarische eiland La Gomera wordt door veel hotelgasten als bijzonder ervaren. Service van het personeel, het eten en hotel zwembad wordt hoog gewaardeerd.

Video: El Navio

Beoordeling Alcalá

Strand

De plaats heeft een aantal kleine zwarte (lava) stranden, waarvan Playa de Alcalá het grootst is en meest centraal gelegen.
strand alcala tenerife

Nachtleven

Met uitzondering van een paar Canarisch late-night bars bestaat er geen nachtleven in Alcalá. De enige keer dat het dorp na zonsondergang tot leven komt is tijdens dorpsfeesten, wanneer de lokale bevolking het plein versiert met gekleurde vlaggen, tijdelijke podia worden opgezet en bands en groepen optredens verzorgen.
tenerife aanbiedingen