• Menu
  • Menu

Amarilla Golf

De oudere en rustiger buurman van Golf del Sur is Amarilla Golf, een kleine vakantieplaats in het zuiden van het eiland, die is omringd door verschillende golfbanen.

 

Afgezien van de golfbanen is het grootste deel van het leven van het resort gecentreerd rond de jachthaven waar u kunt genieten van een prachtige wandeling en kijken naar de vissers, die hun vangst binnenbrengen. In de jachthaven van San Miguel vindt u ook de populaire Yellow Submarine excursie, die u meeneemt op een ontdekkingsreis door het heldere water aan de zuidkust van Tenerife.

amarilla-golf

Aan de kant van de jachthaven vindt u een handvol internationale restaurants die een verscheidenheid aan gerechten bieden, met inbegrip van de Canarische Eilanden, Chinees, Mexicaans en Europees om er maar een paar te noemen. Verder vindt u in het resort een aantal typische Britse bars en restaurants, waaronder de populaire Terras Bar, met live muziek en elke zondag activiteiten voor kinderen.

Er is een groot wandelpad tussen de jachthaven van San Miguel en Golf del Sur dat helemaal langs de kust loopt. U heeft geen stevige wandelschoenen nodig voor deze tocht – het is een aangename en relaxte wandeling die loopt door een prachtig landschap, met inbegrip van de prachtige golfbanen en de ruige kustlijn. U kunt stoppen wanneer u bij het San Blas plein bent aangekomen of verdergaan over het rotsachtige strand naar Los Abrigos.

Kom naar Tenerife en ervaar dit fantastische golfresort zelf. Kijk op www.tenerifegids.nl voor de beste aanbiedingen.