• Menu
  • Menu

Arona Tenerife

Net landinwaarts bij Los Cristianos ligt het mooie dorp Arona. Hoewel het zijn naam deelt met de gemeente, die enkele van de meest levendige badplaatsen van Tenerife omvat, is Arona een slaperig, typisch Canarisch dorp.

Omringd met heerlijk geurende dennenbomen en tegen de achtergrond van imposante bergen is het ook heerlijk schilderachtig. Bovendien biedt de plaats Arona de toeristen in de omgeving van Los Cristianos en Playa de las Americas een ideale manier om een levendige strandvakantie te combineren met een natuurlijke rust.

Arona Tenrife.

Perfect voor degenen die genieten van wandelvakanties, beschikt Arona over een groot aantal wandelpaden die leiden van het dorp tot in de omringende heuvels. Zelfs voor de ongeoefende wandelaars is het pad naar het beroemde Barranco Ravijn de moeite waard, net als het gemakkelijk te volgen pad naar Roque de El Conde, de tafelberg die achter de stad ligt.
[metaslider id=555]

Onderweg biedt de schaduw van de pijnbomen een welkome plek voor een verfrissend drankje of een lekkere lunch, evenals een korte onderbreking van de warme zon op Tenerife.Voor een minder inspannend bezoek aan Arona en kennismaking met de traditionele manier van leven in de stad bezoekt u het schaduwrijke Plaza de Christo de la Salud. Hier, tussen de huizen aan het plein met kleurrijke bloempotten en bloembakken, bieden de serene terrassen  de perfecte plek om te genieten van een meer dan ontspannen lunch.

Video impressie Barranco Ravijn Tenerife.

 

 

De ongehaaste sfeer en rustige omgeving brengen de bezoekers helemaal tot rust en laten u genieten van de rust van het dorpsleven. Het nachtleven in Arona is eveneens beperkt met een handvol kleine bars en sfeervolle restaurants. Hoewel de restaurants vaak worden onderschat serveren velen zowel internationale als traditionele gerechten met typische Canarische gastvrijheid en bieden een uitstekend alternatief voor het meer energieke nachtleven van andere resorts in het gebied.

Denkt u Tenerife te bezoeken? Bekijk hier onze aanbiedingen.