• Menu
  • Menu

Buenavista del Norte

Buenavista del Norte, gelegen op het meest noordwestelijke punt van Tenerife, is een prachtige stad in een charmante omgeving. Het uitzicht strekt zich uit van de indrukwekkende bergen van Teno tot de glinsterende Atlantische Oceaan.

Het gebied is bekend om golf en beschikt over een prachtige 18-holes golfbaan, ontworpen door Steve Ballesteros, met een fantastisch uitzicht vanaf de greens. Het adembenemende ontwerp in de ruige kustlijn van het gebied en de randen van de oceaan zorgen voor een prachtig decor.

Ook wanneer u geen fan van golf bent wordt u waarschijnlijk verliefd op het schilderachtige kustpad, dat leidt naar een verbazingwekkend oneindig rots zwembad onder de golfbaan.

Hoewel Buenavista del Norte het verst verwijderd is van veel populaire locaties op het eiland, zoals El Medano en Los Cristianos, is het een adembenemende rit vanaf Masca en is het ideaal gelegen om het noorden en het westen van het eiland te verkennen.

Als u op zoek bent naar ruige vulkanische stranden met rollende golven heeft u hier de plek gevonden. Buenavista del Norte heeft een aantal stranden, die allemaal ongerept zijn en een fantastisch landschap verzekeren. Hoewel sommige van hen een beetje lastig te bereiken kunnen zijn en het nodig kan zijn om strategisch te rijden of struikelend naar beneden langs rotsachtige paden te gaan, is het echt de moeite waard.

Denkt u Tenerife binnenkort te bezoeken? Kijk op www.tenerifegids.nl voor de beste vakantieaanbiedingen.