• Menu
  • Menu

Callao Salvaje

Callao Salvaje, gelegen tussen Playa Paraiso en Playa de la Arena, is een dorp bestaande uit een mengsel van wooncomplexen en toeristische accommodaties, met een handvol voorzieningen, waaronder een supermarkt, apotheek en bank.

Kom naar Tenerife en ervaar Callao Salvaje zelf. Kijk op www.tenerifegids.nl voor de beste aanbiedingen.

Dit resort is een zeer rustige plek om te bezoeken en is meer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een rustige, relaxte vakantie, in tegenstelling tot diegenen die zoeken naar een vakantie vol actie en feesten tot in de vroege uren.

Als u de meer bruisende badplaatsen in het zuiden, Fañabe, Playa de Las Americas en Los Cristianos wilt bezoeken, met een korte bus- of autorit naar het oosten bent u zo ter plaatse. Ten westen van Callao Salvaje ligt een ander resort – het grotere, maar net zo rustige Los Gigantes.

De locatie van Callao Salvaje betekent dat de kustwandelaars worden getrakteerd op een fantastisch uitzicht, dat zich uitstrekt over de Atlantische Oceaan naar het naburige eiland La Gomera, waardoor het een van de beste plaatsen op Tenerife is om de zon te zien ondergaan.

Een nieuw aangelegd strand is uitgegroeid tot de grootste attractie van het resort en is een geweldige plek voor bezoekers en de lokale bevolking om te ontspannen in de zon. Er zijn hier bijna geen golven, waardoor het ideaal is voor kinderen en niet-zwemmers om van de zee te genieten.