• Menu
  • Menu

Duikboot tochten Tenerife steeds populairder

Commerciële ( toeristen) onderzeeërs hebben een lange weg afgelegd om een volwaardige onderwater attractie te worden. Wat jaren geleden een claustrofobische tocht naar de dieptes van de zee was, met een kleine patrijspoort als uitkijk en als je geluk had zag je iets van het bijzonder onderwaterleven en vissen. Die tijd is voorbij, vandaag de dag maakt U een relatief veilige tocht met een technologisch geavanceerde, comfortabele onderzeeër. Hieronder vind u een aantal van de meest bekende commerciële onderzeeërs bedrijven.

Duikboot tochten in Tenerife en Lanzarote.

Submarine Safaris opereert vanuit Lanzarote, en Tenerife. Met de speciaal gebouwde 48-passagiers grote duikboot, van meer dan 4 miljoen dollar. Kunnen toeristen genieten van het onderwaterleven rondom de Canarische eilanden, de duikboot heeft grote patrijspoorten en biedt afwisselend hoeken om zo zoveel mogelijk van het onderwaterlandschap te genieten.

Een gids aan boord zal u uitleg geven over het bijzondere onderwaterleven rondom Tenerife en Lanzarote, een duiker, beladen met visvoer begeleidt de onderzeeër naar de dieptes van de zee, zo zal er prachtig schouwspel ontstaan van de meest bijzondere vissen rondom deze duiktocht.
Duikboot Tenerife

 Watch The Channel (2016) Full Movie Online Streaming Online and Download

 Watch The Channel (2016) Full Movie Online Streaming Online and Download

Atlantis Submarines in Hawaï en het Caribische gebied.

Atlantis Submarines werkt op meerdere locaties, zowel in Hawaï en het Caribisch gebied. De recreatieve onderzeeër vloot werd opgericht door Dennis Hurd, welke oorspronkelijk zijn duikboten verhuurde aan booreilanden.

Het vlaggenschip van de firma is de Atlantis XIV, thuishaven Waikiki Beach in Hawaii, hier ligt’s werelds grootste toeristen onderzeeër van meer dan 100 meter lang, en een capaciteit van 64 passagiers. Voorzien van klimaatbeheersing, en grote panoramische ramen, is een (standaard) duik van een uur lang naar 100-meter diepte in de Caribische zee een geweldige vakantie ervaring tussen het koraal en tropische onderwaterleven.