• Menu
  • Menu

El Duque

El Duque is een van de meest chique en exclusieve resorts op Tenerife – het is de plek om te zien en gezien te worden.

Kom naar Tenerife en ontdek dit fantastische resort zelf. Kijk op www.tenerifegids.nl voor de beste vakantieaanbiedingen.

Hier vindt u een schat aan vijf-sterren hotels, designer boetieks en verfijnde eetgelegenheden.

Het fabelachtige El Duque strand is zonder twijfel een van de beste op het eiland, waar zacht wit zand de azuurblauwe Atlantische Oceaan onder de heerlijke zon ontmoet. Breng hier een paar ontspannende uren door en je zult al snel vergeten zijn dat je op Tenerife bent, in plaats daarvan zul je denken in een Caribische paradijs te zijn beland.

Langs de idyllische kust is een aantal chique cafés en restaurants, waar u kunt ontspannen en mensen kijken, terwijl u geniet van het beste eten op het eiland, bereid door top koks.

In de richting van het centrum van het resort zijn verschillende grote winkelcentra, die een walhalla zijn voor liefhebbers van grote merken. Gucci, Louis Vuitton en Chanel zijn nog maar het begin, met designer namen op elke hoek.

Na zonsondergang is er niet veel nachtleven in El Duque, de meeste activiteiten vinden plaats in het nabijgelegen Costa Adeje en Playa de Las Americas. Als u van een drankje houdt is de Ambar Bar Lounge een geweldige plek om naar toe te gaan voor een pre-diner cocktail.