• Menu
  • Menu

Golf del Sur

Golf del Sur ligt in de regio San Miguel de Abona en is een vakantieoord, gebouwd te midden van een aantal golfbanen, waaronder een 27-holes championship course.

Kom naar Tenerife en ontdek dit fantastische golfresort zelf. Bekijk op www.tenerifegids.nl de beste vakantieaanbiedingen.

Golf del Sur is niet alleen een paradijs voor golfers, maar ook een populaire bestemming voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een rustige vakantie, weg van de drukte van de meer populaire vakantieoorden, zoals Los Cristianos en Playa de Las Americas.

Het landschap heeft hier de vorm van weelderige greens en fairways, wuivende palmbomen en inheemse planten. Zoals je zou verwachten is er ook een aantal driving ranges, evenals een stijlvol clubhuis.

Veel van het entertainment van het resort kunt u ’s avonds vinden op San Blas – een verzameling van drie pleinen, elk met cafés, winkels, bars en restaurants. Op het hoogst gelegen plein vinden de meeste activiteiten plaats, met minstens elke avond een optreden. San Blas is ook de thuisbasis van de enige echte nachtclub van Golf Del Sur – Taboo’s. Deze late-night hot spot is een geweldige plek voor een feestelijke avond uit of voor een afzakkertje.

In de richting van de kust van het resort is een mooie wandelroute langs de kust, die over de gehele lengte van de kustlijn van Golf del Sur naar de naburige badplaats Amarilla Golf loopt. Op deze route heeft u geen stevige wandelschoenen en een stok nodig – het is een ontspannen en plezierige wandeling in een prachtig landschap, met inbegrip van de rotsachtige kustlijn en de pittoreske greens. Aan het einde van uw reis bereikt u de jachthaven van San Miguel, het vertrekpunt voor de Submarine Safari excursies.