• Menu
  • Menu

Guia de Isora

Guia de Isora beslaatt een groot deel van zuidwest kust van Tenerife, en verbindt de resorts Alcalá en Playa de San Juan.

Dit stuk van de kustlijn heeft het beste weer van Tenerife, met veel zon en nauwelijks regen – zelfs in de wintermaanden.

Het gebied verdient het grootste deel van haar inkomsten uit de landbouw, dat is waarom er zo veel tomaten- en bananenplantages zijn, het zorgt voor een prachtige landelijk aanzicht, vol van karakter. De aangelegde paden langs de kust maken het mogelijk om te genieten van een ontspannen wandeling van Puerto de Santiago naar Alcalá, met vanaf de weg een fantastisch uitzicht op zee.

Guia de Isora is een geweldige plek om te bezoeken als je een gevoel van de Canarische cultuur en manier van leven wilt krijgen, weg van de moderne vakantieoorden Los Cristianos en Playa de las Americas. U zult hier niet veel toeristische attracties vinden maar het prachtige landschap in de heuvels en de adembenemende vergezichten maken dat meer dan goed.

Naast de kustgebieden beslaat Guia de Isora ook een deel van de grond in de heuvels, met een enorme picknickplaats in een geurig dennenbos in Chio, waar u de grote stenen barbecues en picknicktafels verspreid over de heuvel kunt gebruiken.

Gaat u binnenkort naar Tenerife? Bekijk op www.tenerifegids.nl de beste aanbiedingen.