• Menu
  • Menu
Tenerife - Hard Rock

Hard Rock Hotel komt naar Tenerife

Hard Rock International heeft aangekondigd, in samenwerking met de Spaanse hotelgroep Fiesta, in 2016 in Costa Adeje in het zuiden van Tenerife een Hard Rock Hotel met 637 kamers en 236 suites te openen. Het hotel krijgt de beschikking over diverse zwembaden, een zoutwater lagune, diverse sportfaciliteiten, een spa en een fitnessclub. Na de succesvolle lancering van het Hard Rock Hotel op Ibiza, heeft Hard Rock International ervoor gekozen om samen met de Spaanse hotelgroep Fiesta een ander hotel te openen op Tenerife.

Het geweldige klimaat, de culturele diversiteit en de uitstekende bereikbaarheid voor internationale reizigers maken het eiland Tenerife een ideale keuze voor de wereldwijde fanbase van ons hotel merk, aldus Josh Littman, Vice President of Development EMEA hotels en casino’s van Hard Rock International.

Dit project zal onze relatie met de Spaanse hotelgroep “Fiesta” versterken, en samen kijken we ernaar uit Hard Rock Hotel naar Tenerife op de Canarische Eilanden te brengen. Fiesta is een Spaanse hotelgroep meer dan 50 hotels in Spanje, Mexico, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Italië en Brazilië.