• Menu
  • Menu

La Caleta

La Caleta, aan de westkant van Costa Adeje, is een klein kustplaatsje verscholen tussen Playa Paraiso en El Duque. De meeste mensen die ervoor kiezen om hier te verblijven zijn op zoek zijn naar een beetje rust en ontspanning, weg van de drukte van de meer populaire vakantieoorden.

Nog niet aangetast door het massatoerisme beschikt La Caleta over slechts een paar luxe hotels en een klein aantal bars en restaurants. Een aantal eetgelegenheden zijn te vinden langs de haven, waar u de vissers de vangst van die ochtend uit hun netten kunt zien halen.

Wanneer u deze prachtige locatie bezoekt, de restaurants in de omgeving bieden vers gevangen vis, geserveerd in een verscheidenheid aan internationale stijlen. Het uitzicht vanaf deze etablissementen is werkelijk adembenemend en strekken zich uit over de glinsterende Atlantische Oceaan naar het naburige eiland La Gomera.

In La Caleta vindt u een kleine baai, bestaande uit een mengsel van zand en kleine steentjes, die in het weekend erg populair is bij de lokale bevolking. Als de baai te druk voor u is kunt u naar het zuiden genieten van een korte wandeling naar het zandstrand Playa de la Enramada voor het Hotel Costa Adeje Palace dat veel ruimer is.

Denkt u binnenkort naar Tenerife te gaan? Bekijk dan onze vakantieaanbiedingen op www.tenerifegids.nl.