• Menu
  • Menu

Las Caletillas

Las Caletillas is een badplaats in de buurt van de hotels van het nabijgelegen Candelaria.

Denkt u binnenkort een bezoek te brengen aan Tenerife? Kijk op www.tenerifegids.nl voor de beste online vakantieaanbiedingen.

Hoewel aan de kleine kant, is dit vakantieoord mooi op zichzelf staand en biedt alle diensten en voorzieningen van een veel grotere plaats, zoals supermarkten, winkels, bars, restaurants en cafés.

De lange boulevard die Las Caletillas verbindt met Candelaria is een prachtige plek om te genieten van een kustwandeling, met de zon op je rug en de wind in je haren. Neem de tijd om even te pauzeren en uit te rusten op de houten banken langs de weg om jezelf de tijd te gunnen om de sfeer en prachtige omgeving goed in je op te nemen.

Of het nu gaat om een heerlijk ontbijt of ondeugende traktatie, in Las Caletillas is er volop keuze. Dit resort beschikt over een groot aantal chique cafés, waar u kunt genieten van een Canarische cafe con leche met een heerlijk boterachtige gebak of een stuk zelfgebakken taart.

Als het gaat om avond entertainment biedt Las Caletillas een groot aantal mogelijkheden. Wanneer de avond is gevallen komen de bars en restaurants echt tot leven en veranderen in de ideale plek voor een stijlvolle cocktail of buitenlands bier.

Helaas heeft het resort zelf geen strand, alleen een rotsachtige helling met gevaarlijk ruwe golven. Als je in zee wilt baden of genieten van de zon moet u naar de dichtstbijzijnde baai in Candelaria.