• Menu
  • Menu

Los Cristianos

Los Cristianos is zonder twijfel een van de meest populaire badplaatsen van Tenerife en de Canarische Eilanden en ligt op slechts 15 km ten westen van de zuidelijke luchthaven Reina Sofia.

Met de prachtige haven als steunpunt is de gemeente erin geslaagd om de architectuur en het karakter van de oorsprong als een slaperig vissersdorp te behouden en zich te ontwikkelen tot een van de grootste toeristische gebieden op het eiland.

De goudgele zandstranden zijn prachtig en er zijn tal van excursies vanaf het havengebied, zoals visreizen, cruises, glazen bodem boten, duikexcursies en veerboten naar La Gomera, El Hierro en Gran Canaria.

Voor degenen onder u op zoek naar ontspanning na een zonovergoten dag op het strand of rond het zwembad heeft Los Cristianos zeker iets van uw gading. Met een breed scala aan pubs, clubs, restaurants en bars is het ontspannen nachtleven van de stad geschikt voor volwassenen en families.

Los Cristianos is ook ideaal gelegen voor het verkennen van het eiland door de nabijheid van de snelweg. Ook het Aqualand waterpark, Jungle Park en het nieuwe Siam Park Water Kingdom zijn allemaal op zeer korte afstand van de stad en zijn heerlijke dagen uit voor het hele gezin. Los Cristianos is een stad waar u nooit meer weg wilt.

Kom naar Tenerife en ervaar deze mooie stad zelf. Bekijk onze online vakantieaanbiedingen op www.tenerifegids.nl voor de beste deals.