• Menu
  • Menu

Playa Paraiso

Playa Paraiso, gelegen tussen Callao Salvaje en El Duque, is een speciaal gebouwd resort in het westen van het eiland met een aantal all-inclusive hotels.

Gezinnen en stellen, op zoek naar een rustige en ontspannen locatie, zullen zich hier meteen thuis voelen, hoewel mensen op zoek naar een avontuurlijke vakantie hier ook niet snel voor zullen kiezen.

Het hoogtepunt van het resort is zonder twijfel het prachtige gouden zandstrand van Playa de las Galgas. Waar de meeste bezoekers ervoor kiezen om van de zon te genieten bij het zwembad van hun hotel, is dit strand bijna altijd leeg waardoor het de perfecte plek is om te genieten van wat rust en ontspanning.

Als u wilt genieten van de zee zonder het zand, is Lago Paraiso de plek voor u. Aan de onderkant van de Avenida Adeje aan de kust ligt dit zout-water zwembad, dat populair is bij de lokale bevolking en beschikt over tal van ligstoelen met comfortabele matrassen, evenals recreatieve voorzieningen en een snackbar.

Aangezien de meeste van de hotels all-inclusive pakketten aanbieden, is de keuze aan bars en restaurants vrij klein maken en is een reis naar de populaire vakantieoorden Playa de Las Americas en Los Cristianos een must als je op zoek bent naar het bruisende nachtleven.

Denkt u Tenerife een bezoek te brengen? Bekijk op www.tenerifegids.nl de beste online vakantieaanbiedingen.