• Menu
  • Menu

San Eugenio

San Eugenio is een populair familie vakantieoord in de regio Costa Adeje, iets landinwaarts van Playa de Las Americas.

Dit deel van Tenerife heeft veel te bieden op het gebied van zowel activiteiten overdag als entertainment ’s avonds, waardoor het de ideale bestemming is voor vakantiegangers op zoek naar een leuke en levendige vakantie.

Als het gaat om het nachtleven is er hier een enorme keuze met veel bars en een groot aanbod aan activiteiten, van happy hour en nachtelijke quizzen tot karaoke en optredens. Er is ook een groot aantal internationale restaurants met een verscheidenheid aan gerechten, zoals Chinees, Spaans, Frans, Brits, Indiaas en Duits.

Het strand naast de jachthaven Puerto Colon is een geweldige plek om een paar uurtjes te zitten onder de Canarische zon. Volwassenen kunnen ontspannen op de comfortabele ligstoelen en genieten van de zonnestralen, terwijl de kleintjes zich vermaken op het springkussen. Watersporten en boottochten zijn er ook in overvloed in het gebied, voor mensen op zoek naar meer dan alleen zonnebaden.

San Eugenio heeft een groot aanbod aan accommodaties. Hier kan je alles vinden, van een moderne studio tot royale all-inclusive 4 slaapkamer penthouses, voor ieder wat wils.

Denkt u Tenerife binnenkort te bezoeken? Kijk op www.tenerifegids.nl voor de beste online vakantieaanbiedingen.