• Menu
  • Menu

Stranden Costa Adeje

Stranden Costa Adeje

Playa del Duque

Locatie: Aan de zuidkust, Costa Adeje.

Gouden zandstrand en turquoise wateren omgeven door een chique promenade. High class bars, cafés en restaurants, kleedruimtes en douches, een ondergrondse parkeergarage en parkeren op straat. Exclusieve boetieks met design labels in het Playa del Duque Commercial Centre. Gun uzelf een beetje luxe, verwen uzelf met een massage op het strand en zwemmen in het kristalheldere water. Playa del Duque geeft u een exclusief gevoel, extra dikke matrassen op de ligbedden, verkoop van donuts op het strand en de massageservice …. leuk!

Natuurlijk hangt aan deze exclusiviteit een bepaald prijskaartje.

Routebeschrijving: Verlaat de TF-1 bij Fañabé/Torviscas, aan het einde van de afrit wordt het strand met borden aangegeven.

Playa la Pinta

Locatie: Puerto Colón/San Eugenio

Mooie lang gouden zandstrand aan de voorkant van een drukke boulevard. Op een heldere dag is het naburige eiland La Gomera te zien. Tal van winkels, bars, cafés, restaurants en supermarkten. Goed gesorteerd winkelcentrum met fastfoodrestaurants en snackbars.

Geschikt om heerlijk te relaxen en zwemmen, het water is rustig, ideaal voor kinderen.

Leuke springkussens en trampolines in de ondiepe wateren. Geweldig voor jonge en oudere kinderen, kinderen krijgen een zwemvest. Het kost € 5 voor een uur of € 10 voor de hele dag.

Omdat het zo populair is het kan op sommige momenten een beetje druk zijn. Het nabijgelegen winkelcentrum ziet er een beetje gedateerd uit.

Routebeschrijving: Verlaat de TF-1 bij San Eugenio, linksaf over het viaduct van de snelweg en volg de weg. Na de eerste rotonde zult u een aantal parkeerplaatsen op straat vinden.

Playa Fañabe & Torviscas

Locatie: Zuidwest kust

Bekend als ‘het gouden strand’, het strekt zich uit over twee populaire badplaatsen, mooie kalme wateren, voldoende ligbedden en andere faciliteiten. In de buurt zijn diverse winkelcentra, restaurants en fast food ketens. Geschikt voor water sportactiviteiten, mensen die graag ‘dingen doen’. De blauwe vlag betekent het dat het beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder hellingen voor rolstoelgebruikers, het heeft ongerepte wateren en een mooi zandstrand. De ligbedden zijn vaak snel weg, vooral in het hoogseizoen wanneer het op bepaalde dagen heel druk kan zijn.

Routebeschrijving: Verlaat de TF-1 bij Fañabe/Torviscas. Aan het einde van de afrit volgt u de borden naar het strand.

Meer weten over de andere stranden op Tenerife?