• Menu
  • Menu

Torviscas

Torviscas is een van de langst bestaande vakantieoorden aan de Costa Adeje en verwelkomt elk jaar duizenden gezinnen en stellen, die op zoek zijn naar een leuke en ontspannen vakantie op Tenerife.

San Eugenio, Fañabe en Torviscas liggen aan elkaar vast, waardoor het moeilijk is om onderscheid te maken waar de ene plaats eindigt en de volgende begint. In het algemeen wordt verondersteld dat Torviscas tussen de andere twee ligt en het gebied beslaat met de haven en andere delen van de kust.

Deze populaire vakantiebestemming heeft twee blauwe vlag stranden met fantastische faciliteiten, waaronder comfortabele ligstoelen en parasols. Deze zanderige baaien bieden de ideale plek om te ontspannen onder de zon, terwijl de kinderen zich in het kalme water vermaken. Er is ook een grote keuze aan cafés, bars en restaurants in de buurt, die van pas komen tijdens lunchtijd.

Torviscas biedt echt het beste van beide werelden met een fantastische mix van goedkope restaurants en bars, alsook stijlvolle clubs en verfijnde eetgelegenheden. De variatie is niet beperkt tot eten en drinken – het aanbod van accommodaties is net zo divers. Hier vindt u goedkope en vrolijke studio’s, eigentijdse familieappartementen tot volledig ingerichte chique villa’s.

Als u activiteiten wilt ondernemenis de jachthaven de plek om naar toe te gaan, er worden allerlei watersporten en boottochten aangeboden.

Denkt u binnenkort op vakantie te gaan naar Tenerife? Bekijk de beste online vakantiedeals op www.tenerifegids.nl.